Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων.
Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων, καθώς ο μεταβολισμός στους υπέρβαρους συνήθως δεν είναι προσαρμοσμένος στην σωματική απόδοση.
Ιδιαίτερα οι αθλητές αντοχής καταναλώνουν συχνά L-καρνιτίνη ως συμπλήρωμα διατροφής, καθώς με τη λήψη L-καρνιτίνης μπορούν να επιτευχθούν αυξήσεις στην απόδοση. Αυτή η αύξηση της απόδοσης αναφέρεται στην αποκατάσταση μετά από μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η καρνιτίνη θεωρείται στον αθλητισμό ως ένας από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές απόδοσης και καυστήρες λίπους.
Η χρήση των φωσφονικών έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτό έρχεται επιπλέον της κλασικής εφαρμογής επεξεργασίας νερού.
HEDP: συνώνυμα EHDP, HEDPA, οξέα ετιδρονίνης ή ετιδρονάτη
ATMP: συνώνυμα NTMP ή NTPH
EDTMP: συνώνυμα EDATMP ή EDTPH
DTPMP: συνώνυμα DETAPMP, DTPMPA, DETMP ή DTPPH
HDTMP: συνώνυμα HMDTMP, HMDTMPA ή HDTMPA
HEMPA: συνώνυμο HEAMPLA
PBTC: συνώνυμο PBTCA
BHMTMP: συνώνυμα BHMT ή BHMTPH
ειδικά φωσφονικά: Cublen
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm προσφέρει Raffaello στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά Raffaello και εισαγωγή PGC.
Η κακάο είναι το βασικό συστατικό στις σοκολατένιες λιχουδιές, τις σοκολάτες, τις σοκολάτες σε κουτί ή χύμα, καθώς και σε πολλές ποικιλίες μπισκότων και κέικ.
Είναι επίσης ευρέως χρησιμοποιούμενο σε καλλυντικά προϊόντα όπως κρέμες ενυδάτωσης και σαπούνια. Αφού οι κόκκοι έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί, μπορούν να επεξεργαστούν για να παραχθούν διάφορα προϊόντα, όπως:
• Βούτυρο κακάο
• Σκόνη κακάο
• Κόκκοι κακάο και πολλά άλλα.
Η κακάο έχει πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα, βοηθά στην πρόληψη καρδιοπαθειών, περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που είναι καλά για τον εγκέφαλο και βοηθά στην απελευθέρωση σεροτονίνης και ντοπαμίνης, οι οποίες είναι οι ορμόνες της ευτυχίας.
• Προμηθεύουμε αποξηραμένους και πλήρως ζυμωμένους κόκκους κακάο.
Προέλευση: Νιγηρία
Μούχλα στους κόκκους: 2.67%
Υγρασία: 6.26%
Κόκκοι με ζημιά από έντομα: 0.67%
Αλμυροί κόκκοι: 4.33%
Μίγμα: 0.02%
Σαλμονέλα: Απουσία
Κόκκοι/300 γραμμάρια: 281
Συνολικοί ελαττωματικοί κόκκοι: 3.34%
Όλα για το Καρυδέλαιο 500 γ
Οι λάτρεις των καρυδιών προσέξτε: Αν σας πιάσουν συχνά να τρώτε ένα καρύδι μετά το άλλο, πρέπει να δοκιμάσετε το καρυδέλαιο μας. Αποτελείται 100% από ψημένα καρύδια και έχει γεύση ξηρού καρπού με γλυκιά νότα. Σε σύγκριση με το βούτυρο καρυδιών, το καρυδέλαιο μας έχει μια ελαφρώς πιο ρευστή υφή, αλλά πρόκειται για το ίδιο προϊόν.
Λίπος: 47 γ
Φυτικές ίνες: 2,5 γ
Η ρεβίθι καλλιεργείται σε ξηρές και πλούσιες εδάφη, γι' αυτό και η γεύση της είναι τόσο έντονη. Ένα τρόφιμο που συνδυάζεται εξαιρετικά με ζεστές σαλάτες.
Βάρος: 0,340 κιλά
"Προέλευση και ιστορία των Ρεβιθιών
Τα ρεβίθια είναι επίσης γνωστά ως φασόλια Γκαρμπάνζο. Κυρίως γύρω από τη Μεσόγειο, τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Είναι ένα όσπριο που καλλιεργείται εδώ και περισσότερα από 8000 χρόνια στην Ανατολία. Υπάρχουν πολλά ανατολίτικα πιάτα που παρασκευάζονται με αλεύρι ρεβιθιού, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και πατάτες. Σήμερα, εξακολουθούν να καλλιεργούνται πολλά ρεβίθια στην Τουρκία, αλλά πλέον το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Καλλιέργεια Ρεβιθιών
Τα ρεβίθια συλλέγονται όταν οι λοβοί σπάνε και στη συνέχεια τοποθετούνται για να στεγνώσουν. Αν υπάρχει πιθανότητα βροχής, τα ρεβίθια μεταφέρονται σε αεριζόμενο χώρο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ξηρασίας.
Υγιεινές ιδιότητες των Ρεβιθιών και εφαρμογές
Τα ρεβίθια περιέχουν πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Έχουν μια ελαφριά γλυκιά γεύση. Ρεβίθι…"
Οι ταπενάδες καρότου παρασκευάζονται με βάση λαχανικά που έχουν ψηθεί ή αποξηρανθεί, τα οποία στη συνέχεια θρυμματίζονται και συνδυάζονται με αρωματικά βότανα και έλαια.
Η ταπενάδα καρότου θα φέρει δημιουργικότητα στην κουζίνα σας και ανταγωνίζεται τις νέες τάσεις κατανάλωσης, όπως τα αποσπασματικά γεύματα, τα ντιπ και τα απερίτσια.
Η ταπενάδα καρότου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα, σε καναπέδες, πίτσες, για να αρωματίσει τις σαλτσες σας, τις σούπες, τις μαγιονέζες και τα ζυμαρικά.
Κατηγορίες: Αγροδιατροφικά, Κονσερβες, Ταπενάδα καρότου
Η μελάσα είναι ένα πολύ ιξώδες σιρόπι με σκούρο καφέ έως μαύρο χρώμα. Ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία τροφίμων, η μελάσα προσφέρει μια χαρακτηριστική γεύση παρόμοια με τη γλυκόριζα, πικρόγλυκη γεύση και φυσική χρώση – όλα χωρίς τη χρήση αριθμών Ε.
Αυτή η premium τερπίνη είναι χωρίς THC και χωρίς κανναβινοειδή, με ισχυρό προφίλ τερπινών για μέγιστη αποτελεσματικότητα σε καταναλωτικά προϊόντα και εφαρμογές για πολλαπλές ανάγκες. Αυτό το προϊόν παράγεται από τον προμηθευτή μας στις Η.Π.Α. μέσω μιας κάθετης ολοκληρωμένης αλυσίδας εφοδιασμού κάνναβης -- πλήρως ιδιοκτησιακή γενετική φυτών, θερμοκήπια, αγροκτήματα, επεξεργασία και εξαγωγή -- εξασφαλίζοντας αξιόπιστη ιχνηλασιμότητα και συμμόρφωση με κάθε παρτίδα.
Η καινοτόμος διαδικασία καθαρισμού με αιθανόλη διατηρεί την ακεραιότητα των πολύτιμων φυτοσυστατικών και δημιουργεί μια φιλική προς το περιβάλλον εκχύλιση ολόκληρης της φυτικής κάνναβης.
Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή συγκέντρωση CBD χωρίς φυτοφάρμακα, διαλύτες και βαρέα μέταλλα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες σε κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμότητας
Χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο
Εμφάνιση: Υγρό
Συγκέντρωση: Ελαφριά ιξώδη
Εφαρμογές: Τινκτούρες, Ζελεδάκια, Κάψουλες, Τοπικές Κρέμες
Η ρεβίθι είναι ένα τρόφιμο, ένα από τα πιο αρχαία όσπρια στη Μέση Ανατολή, που άρχισε να καλλιεργείται πριν από περισσότερα από 7 χιλιάδες χρόνια. Είναι κοινό σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής. Από αυτό παρασκευάζονται σνακ όπως το χούμους και οι φαλάφελ. Οι τηγανητοί σπόροι ονομάζονται Λελεμπί. Τα ρεβίθια χρησιμοποιούνται ευρέως στη vegan, χορτοφαγική και ινδική κουζίνα. Παραδοσιακά, η χρήση των ρεβιθιών είναι επίκαιρη για την περιοχή της Μεσογείου. Το ρεβίθι χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλευριού ρεβιθιού, που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην ινδική κουζίνα. Και, για παράδειγμα, στην ιταλική κουζίνα χρησιμοποιείται για την παρασκευή επίπεδων κέικ, των φαρίντατα, αλλά οι ποσότητες καλλιέργειας ρεβιθιού στην Ιταλία είναι αμελητέες. Οι λευκές ποικιλίες σπόρων χρησιμοποιούνται κυρίως για τροφή. Η θερμική επεξεργασία απαιτεί περισσότερο χρόνο από ότι για φακές και μπιζέλια. Οι σπόροι ρεβιθιού χρησιμεύουν ως πηγή ψευδαργύρου και φολικού οξέος.
Η L-Τρυπτοφάνη συμβάλλει σε έναν ήρεμο ύπνο και περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διότι η L-Τρυπτοφάνη έχει την ιδιότητα να μετατρέπεται στον οργανισμό σε σεροτονίνη. Αυτή χρησιμεύει ως πρώτη ύλη για την ορμόνη μελατονίνη, η οποία προάγει τον ύπνο. Η τρυπτοφάνη είναι, μεταξύ άλλων, εγκεκριμένη στη Γερμανία ως φάρμακο για τη θεραπεία διαταραχών ύπνου. Η L-Τρυπτοφάνη είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο και συνιστάται σε δόση 500mg.
Προέλευση και ιστορία των ρεβιθιών
Τα ρεβίθια είναι επίσης γνωστά ως φασόλια γκαρμπάνζο. Τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά γύρω από τη Μεσόγειο, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Πολλά ανατολίτικα πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με ρεβίθια, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και τσιπς. Σήμερα, εξακολουθούν να καλλιεργούνται πολλά ρεβίθια στην Τουρκία, αλλά το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Καλλιέργεια ρεβιθιών
Τα ρεβίθια μαζεύονται όταν οι λοβοί σπάνε και στη συνέχεια απλώνονται για να στεγνώσουν. Αν υπάρχει πιθανότητα βροχής, τα ρεβίθια μεταφέρονται σε ένα αεριζόμενο δωμάτιο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ξηρασίας.
Υγιεινές ιδιότητες των ρεβιθιών και χρήσεις
Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Έχουν μια ελαφριά γλυκιά γεύση. Τα ρεβίθια είναι γνωστά ως το κύριο συστατικό στο χούμους και το φαλάφελ, αλλά μπορούν επίσης να σερβιριστούν ως λαχανικό με ένα ζεστό γεύμα ή ως βάση σε μια σαλάτα. Στην Ινδία, χρησιμοποιούνται συχνά σε κάρυ.
Μια εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος, που εμπλουτίζεται με πολύτιμη ζάχαρη από άνθη καρύδας, τραγανά καραμελωμένα κριτσίνια και αποκλειστικό ηλιακό αλάτι Ίνκας από τις περουβιανές Άνδεις. Οι δύο αντίθετες γευστικές εντυπώσεις, γλυκό και αλμυρό, συνδυάζονται στο κοινό τους ένδυμα σοκολάτας γάλακτος σε ένα συμπληρωματικό γευστικό πυροτέχνημα.
Περιεχόμενο: 80γρ
Μια εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος, που εμπλουτίζεται με πολύτιμη ζάχαρη από άνθη καρύδας, τραγανά καραμελένια κριτσίνια και αποκλειστικό ηλιακό αλάτι Ίνκας από τις περουβιανές Άνδεις. Οι δύο αντίθετες γευστικές εντυπώσεις, γλυκό και αλμυρό, συνδυάζονται στην κοινή τους γάλακτος, δημιουργώντας ένα συμπληρωματικό γευστικό πυροτέχνημα.